Webmail

Webmail 2012-04-17T14:12:32+00:00

Aanvragen

Leden van De Waterpoort kunnen hun eigen @waterpoort-sneek.nl-adres aanvragen. Commissies krijgen deze adressen automatisch toegewezen. Per adres kan de keuze worden gemaakt tussen een eigen e-mailbox of een zogenaamd ‘doorstuuradres’. Dergelijke adressen kunnen worden aangevraagd via sven@waterpoort-sneek.nl.

Inloggen

Gebruikers die naar hun inbox willen klikken hier. Log hier in met de door de vereniging verstrekte informatie.

Wachtwoord vergeten

Indien jij je wachtwoord bent vergeten, kan de vereniging een nieuw wachtwoord verstrekken. Stuur hiervoor een bericht naar sven@waterpoort-sneek.nl of neem op een andere wijze contact op.

Spam

Voor het scannen van binnenkomende e-mail maken wij gebruik van verschillende zwarte lijsten van onder andere Spamhaus en Spamcop om bekende spamverzenders te blokkeren. Daarnaast wordt de e-mail geanalyseerd door de bewezen technologie van Barracuda Networks, wat als 2de beschermingslaag de laatste spam en virussen blokkeert.

Uiteraard is het altijd mogelijk dat er nog spam in uw mailbox komt. Het is nooit mogelijk om 100% te blokkeren, omdat dan de kans bestaat dat e-mail wordt geblokkeerd wat geen spam is.

E-mail in Outlook

Gebruikers met een aan hun Waterpoort-adres gekoppelde inbox kunnen gebruik maken van de mogelijkheden van Outlook om hun e-mail en dergelijke te beheren. Een complete uitleg van de manier waarop dit ingesteld dient te worden lees je hier. De POP-server van de vereniging is pop.waterpoort-sneek.nl, bij de smpt-server dien je de server van je internetprovider in te vullen (bijvoorbeeld mail.home.nl).