Na de zelfde wedstrijd in Bolsward vorige week net verloren te hebben met 8-7 in de laatste minuut. Waren we nu uit op revanche.

De wedstrijd starte redelijk gelijk op met beide ploegen die moeite hadden om de gele emmer te vinden. Dit resulteerde dan ook in een rust stand van 1-3.

Niet geheel ontevreden gingen we de kleedkamers opzoeken. Daar kregen we aanwijzingen om onder de druk van Westergo vandaan te komen. En hierdoor zelf kansen te creëren.

De tweede helft begonnen wij scherp en door een aantal goals vanuit de breedte aangespeeld wisten we de stand bijna gelijk te trekken op 3-4. Ongeveer 10 minuten verder in de tweede helft kreeg westergo het helaas op de heupen, en benutte letterlijk elke kans die ze kregen. Zo liepen de Bolswarders uit tot een 3-12. Ondanks dat de voorsprong dusdanig groot was wisten we toch nog tweemaal te scoren en tot een eindstand te komen van 5-13.

Volgende week staat WWC A1 op papier. Een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen.