Vanmorgen rond 10.00 uur vertrokken de jongens en meiden van de F1 naar Oosterend om daar te spelen tegen WWC F1. Ook de spelers van de E1 moesten daar spelen dus het was een gezellige boel, zowel in het veld als op de tribune.

De spelers van de F1 begonnen gelijk sterk te spelen. Milan was de eerste die een prachtig doelpunt maakte voor de Waterpoort. Vlak daarna scoorde Anne met een geweldig afstandsschot en maakte de 0-2.
WWC kwam terug naar een gelijke stand. Daarna schoot Milan de 2-3 en de 2-4 en na de 2-5 van Anne mocht WWC hun superspeler inzetten.
Martijn (1), Pien (2), Ricardo (1) en Silke (1) wisten allemaal nog voor de pauze te scoren en met een tussenstand van 5-10 zijn ze de kleedkamers in gegaan om zich klaar te maken voor de tweede helft.

In de tweede helft stonden Anne, Pien, Martijn en Ricardo klaar om te gaan spelen. Met een mooie hattrick van Ricardo wist de Waterpoort een mooie voorsprong te pakken op WWC. Milan heeft het laatste gedeelte van de tweede helft gespeeld en Ricardo kon hierdoor zijn eigen team, de E1, nog even aanmoedigen.
Ondanks dat WWc nog een aantal mooie doelpunten maakten, lukte het Pien (2), Martijn (1) en Milan (2) ook nog een aantal keer om de bal door de korf te schieten.

Alle spelers van de F1 hebben vandaag gescoord en met een mooie eindstand van 9-18 hebben de spelers van de F1 de punten mee teruggenomen naar Sneek.
Volgende week zaterdag, 15 december, speelt de F1 om 13.30 uur een thuiswedstrijd tegen Heerenveen F1.