Afgelopen zaterdag vertrokken de jongens en meiden van de F1 om 09.20 uur naar Mantgum om daar een wedstrijd te spelen tegen WWC Mantgum. Voor Sven en Martijn was het hun eerste uitwedstrijd voor de F1 en niet zomaar een wedstrijd. De Waterpoort begon gelijk met een sterk spel! Er werd goed en snel overgegooid met als resultaat dat de bal 8 keer door de korf heen is gegooid door de spelers uit Sneek. Ze zijn dan ook met een flinke voorsprong van 1-8 de kleedkamer in gegaan om zich klaar te stomen voor de tweede helft.
En ook de tweede helft verliep prima. Beide ploegen hebben een aantal prachtige doelpunten laten zien. Met een mooie eindstand van 4-13 en twee punten op zak is de F1 weer naar Sneek teruggereden.

Doelpunten: Maud (2), Anne (1), Alicia (1), Sven (3), Yenthe (1) en Ilse (5)