Op zaterdag 9 maart gingen er 5 auto’s en heel wat toeschouwers op naar Heerenveen waar de jongens en meiden van F1 een belangrijke wedstrijd moesten spelen tegen de koploper Heerenveen F1.

Milan scoorde al vrij snel het eerste punt en de toon was gezet! Heerenveen reageerde vrijwel meteen hierop en scoorde 5 punten in de eerste helft ondanks de Superspeler.
Na de rust was Yenthe de Superspeler en scoorde 5-2 en Pien volgde al gauw met 5-3. De Superspeler mocht weer naar de kant, maar toen viel er weer een punt voor Heerenveen en kon Yenthe haar weer bij het team voegen. Zij scoorde nog een keer, maar kon verder de wedstrijd blijven spelen. Want ondanks dat Martijn en Milan nog scoorde werd de eindstand uiteindelijk 12-6 en 1-0 bij de strafworpen.
Ondanks het verlies heeft het team een erg leuke wedstrijd gespeeld waarin zij echt hard moesten werken en waar na de tijd ook wel bij een enkeling een klein traantje werd gelaten. In de kantine kregen zij nog een lekker appeltje van de tegenstanders en kon er natuurlijk weer gelachen geworden.
Al met al een leerzame wedstrijd en zaterdag 16 maart spelen zij hun laatste zaalwedstrijd tegen Oerterp/ VKC F1 om 14.00 uur.