Wat een heerlijk begin van de veldcompetitie voor de B1 vanmorgen! Vanmorgen speelden zij hun eerste veldwedstrijd tegen WWC. Rond 9.30 vertrokken de dames en heren naar Mantgum en met een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje erbij had het team niets te klagen.
Met een sterke basis wist het team uit Sneek al vrij snel op een voorsprong te komen en deze vast te houden tot de rust. Met een mooie voorsprong van 1-6 kon het team zich klaarmaken voor de tweede helft.
Tijdens de tweede helft heeft coach Allard in het aanvalsvak een wissel gedaan waardoor de spelers gelijk in de aanval konden en prachtige treffers konden maken. Met een prachtige eindstand van 2-15 heeft de B1 hun eerste 2 punten weten te bemachtigen en mee teruggenomen naar Sneek.
Op zaterdag 11 mei speelt de B1 een thuiswedstrijd om 12.30 uur tegen Deinum B1.