Een aantal mooie kansen voor de E1

Een aantal mooie kansen voor de E1

Op zaterdag 15 september speelde de E1 van De Waterpoort tegen WWC uit Mantgum/Wiuwert. De zon was er goed bij deze middag, prima condities om er een leuke wedstrijd van te maken.
Ruben was deze middag aanvoerder en zo werd de wedstrijd gestart om 13.00 uur. WWC opende na enkele minuten de score , vooral de lengte van sommige kinderen van WWC bleek voor onze Waterpoorters best lastig.
Ondanks het lengteverschil werd er goed overgespeeld en verdedigd bij de E1, het bleef dan ook lang 0-1 al werd WWC steeds gevaarlijker in de aanvallen. Na de pauze werd het al snel 0-2 voor WWC, scoren ging vrij lastig voor de E1 alhoewel ze wel een aantal mooie kansen hadden gehad na een mooi opgezette aanval.
Maud kreeg een hele mooie kans die er net niet in ging en meteen daarna speelde WWC de bal naar voren en maakten zij de 0-3. Uiteindelijk werd het tijdens de reguliere speeltijd 0-4. De strafworpen werden ook gewonnen door WWC, zij maakten 4 punten en de Waterpoort 2. Ondanks de nederlaag waren er vele positieve spelmomenten te zien, de kinderen moeten wennen aan de hogere korf maar het aanvallen en verdedigen wordt steeds beter.
Het was een leuke wedstrijd en nu op naar Gerkesklooster waar de E1 volgende week mag spelen tegen Frigro.

2018-09-16T15:10:44+02:0016 september, 2018|De Waterpoort E1, Wedstrijdverslagen|