Vanmiddag speelde E1 tegen Wez Warbar uit het prachtige Deinum.

In de eerste helft komen de gasten met 0-2 voor. Maar komt de Waterpoort snel weer terug in de wedstrijd met twee treffers. Lang blijft deze tussenstand niet op het scorebord want de gasten lopen toch weer uit naar 2-4.
Dit dreigt de ruststand te worden, maar de jongens en meisjes van E1 komen voor de rust toch weer terug 4-4.

In een nog spannendere tweede helft zijn het weer de gasten die een voorsprong nemen 4-5.
Maar ook hiervan raakt E1 niet van slag. Met het publiek op de banken en een enthousiast coachende Benjamin en Janneke worden de gasten weer ingehaald 5-5. Waarna het slotakkoord aan De waterpoort was. Na een prachtige aanval wordt het zelfs 6-5. Hierna speelt de Waterpoort de wedstrijd goed uit en boeken ze de volgende overwinning.

De ballen werden door de korf geschoten door Alicia, Ricardo en Ilse 4x.
Helaas hebben de E pupillen nu 4 weken rust maar eens komen kijken bij dit team is zeker de moeite waard.