Afgelopen zaterdag heeft de A1 voor de tweede keer tegen Joure A1 gespeeld. Joure A1 staat bovenaan in de competitie dus het was belangrijke wedstrijd. Helaas is het uiteindelijk bij gelijk spel gebleven waardoor Joure nog steeds bovenaan staat.

Het eerste punt van de wedstrijd werd door Joure gemaakt, maar het werd daarna weer gelijk door een punt van Stijn Veenstra. Vervolgens kwam de A1 1-3 voor te staan door 2 mooie goals van Jelle van den Brenk en Sybren Kuipers. Na nog een punt van de tegenstanders, scoorde de drie heren allemaal nog een punt, waardoor het er goed uitzag voor de A1 met een stand van 2-6. Helaas werd voor de rust nog 2 keer gescoord door Joure, waardoor we met een stand van 4-6 de rust ingingen.

Na een goede preek in de rust van de coach ging de A1 met volle moed weer de wedstrijd in en stond het al snel 5-8. Joure had ook nog niet opgegeven en begonnen steeds verder terug te komen. Het werd hierna al snel 7-8 en de teams stonden nu bijna gelijk. Na 3 op een volgende punten van Joure stond het 10-9 voor Joure. Met niet heel veel tijd meer te spelen begon het nu dus wel erg spannend te worden. Na een goal van Jelle van den Brenk stond het weer gelijk. Vervolgens scoorde Joure en stonden ze weer voor. De wedstrijd was bijna afgelopen en het leek een verlies te worden voor de A1, gelukkig scoorde Stijn Veenstra nog een punt vlak voor het eindsignaal. De eindstand van de wedstrijd was dus een gelijkspel met 11-11. Het is natuurlijk geen winst voor de A1, maar toch nog een punt gepakt in plaats van 0.