Afgelopen zaterdag mocht de D1 spelen tegen DTG uit Wyckel. De eerste helft ging het niet zo goed met de Waterpoort. Iedereen was een beetje moe en slap. Toen de 1ste goal door DTG gemaakt werd werden ze een beetje wakker. Toen gingen ze beter verdedigen en probeerden te schieten. Toen DTG de 2de goal er in gooide, ging de Waterpoort actiever spelen. Toen was het pauze.
Op één of andere manier heeft de coach een goede indruk gemaakt waardoor ze heel actief in de tweede helft begonnen. In nog niet een minuut werd het eerste goal gemaakt door Yoniec voor de Waterpoort. Een paar minuten later had Waterpoort nog een goal, weer door Yoniec. Toen het 3-2 stond maakte Yoniec een paar seconden later de 3-3. Niet veel later stond het 4-3 en toen gingen ze er echt tegenaan. Daarna maakte Yoniec de 4-4 en niet veel later scoorde Sanne de 4-5. Toen zette Waterpoort er alles tegenaan om nog een goal te maken en goed te verdedigen. Het was een hele spannende wedstrijd om te zien. En omdat Waterpoort gewonnen had, waren ze kampioen. Ze kregen allemaal een bloem en gingen op de foto. Ze moeten nog een wedstrijd en als ze die winnen, zijn ze dik kampioen.