Vanmorgen mochten de jongens en meiden van de C1 hun laatste thuiswedstrijd van dit korfbalseizoen spelen tegen CSL uit Britsum. De vorige keer moest het team hard aan de bak en hebben ze de punten in Britsum laten liggen. Vandaag was het dus tijd voor revanche. Ondanks het prachtige weer van de afgelopen weken werd het beide teams vanmorgen erg lastig gemaakt door de motregen. In de rust zijn mede hierdoor beide teams zonder doelpunten de kleedkamer ingegaan om zich op te maken voor de tweede helft. En deze begon sterk! Door een prachtig schot van Luca stond het team uit Sneek met 1-0 voor. Maar na een aantal minuten spelen wist CSL de achterstand weg te werken naar een 1-2 voorsprong. Gelukkig was Thije vandaag goed op dreef. Met zijn prachtige hattrick en mede dankzij veel gejoel van de enthousiaste supporters en coaches wisten de jongens en meiden van de C1 dit korfbalseizoen af te sluiten in een klinkende zege van 4-2!