Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In 2007 kende het Koppelschottoernooi van KV de Waterpoort haar eerste editie, dit jaar is het dus tijd voor de twaalfde editie van dit gezellige toernooi! De activiteitencommissie nodigt je hierbij uit om deel te nemen aan het KV de Waterpoort Koppelschottoernooi.

Deelname staat open voor alle senioren-, junioren- en aspirantenleden van KV de Waterpoort, ook deelname vanuit andere vereniging, vriendenkring of familie is mogelijk (minimaal aspirantenleeftijd). Het toernooi begint om 14.00 uur op het kunstgrasveld van de vereniging.

Wat is koppelschieten?

Koppelschieten is de Nederlandse term voor pjukken. Dit is een bepaalde trainingsvorm van korfbal, waarbij twee koppels het tegen elkaar opnemen. Hierbij staan twee korven (3,5 meter hoog) op een bepaalde afstand van elkaar en wordt er om en om geschoten. Op het Koppelschottoernooi staan de korven 6,75 meter uit elkaar en er wordt 10 minuten lang om en om geschoten.

Deelnamekosten aan het toernooi bedragen €2,= per speler. De inschrijfperiode sluit op 4 april 2018. Inschrijven voor het Koppelschottoernooi kan uitsluitend via deze link aanmeldformulier.

Die dag worden er patatjes shoarma verkocht in de kantine.

Voor vragen kun je onderstaand mailadres gebruiken.
activiteitencommissie@waterpoort-sneek.nl

Graag tot ziens op zaterdag 7 april!

Activiteitencommissie KV de Waterpoort