De A1 speelde zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Lintjo A2. Lintjo en de Waterpoort stonden gelijk in punten in de competitie, dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden.

De score werd geopend in de 1e minuut door een goal van Jolijn, die al snel gevolgd werd door Stijn, die met zijn kenmerkende move de bal mooi door de korf gooide. Na nog 2 goals van Sybren, een goal van Jolijn en een van Lintjo kwam Ilse erin, die er ook in korte tijd twee in legde. Na nog meer doelpunten gingen de teams de kleedkamers in met een ruststand van 10-3.

In de tweede helft werd het goede spel van de A1 van kv de Waterpoort door gezet, met nog meer doelpunten van Jelle, Jolijn, Sybren en Stijn. Lintjo scoorde ook nog veel, maar het werd niet meer spannend. Jynthe scoorde het laatste doelpunt van de A1 en de wedstrijd eindigde in 18-10.