Verkiezing Vrijwilliger van het Jaar: stemming geopend

Verkiezing Vrijwilliger van het Jaar: stemming geopend

Elk jaar zetten veel mensen met een groen/wit hart zich vol passie in voor onze korfbalvereniging De Waterpoort. Het bestuur beseft dat zij jaarlijks een bijzondere inspanning vraagt van haar vrijwilligers om de vereniging te laten draaien. Sinds het seizoen 2003-2004 is daarom de ‘vrijwilliger van het jaar verkiezing’ in het leven geroepen door het bestuur. Deze verkiezing is een manier om een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten door ze te nomineren voor de titel ‘vrijwilliger van het jaar’.

Het bestuur draagt dit jaar drie genomineerden voor. Deze genomineerden hebben net als de genomineerden van vorig jaar met elkaar overeen, dat zij achter de schermen ontzettend veel voor onze vereniging regelen, maar zich daar niet op voor laten staan. Echte Waterpoorters die het schoolvoorbeeld zijn van een vrijwilliger! De genomineerden zijn:

Hessel Dijkstra

Hessel is voorzitter van de commissie technisch beleid (CTB) en wedstrijdsecretaris senioren + junioren. Als wedstrijdsecretaris regelt Hessel onder andere de opgaven districtsteams, wedstrijdwijzigingen, teamopgaves voor veld en zaal. Als voorzitter van de CTB regelt hij samen met de andere leden van de commissie onder andere de selectieperiodes, teamindelingen, oefenwedstrijden, trainers/coaches.

Joke de Graaf

Joke regelt de bardiensten en beheert de kantinekas. Niet alleen voor de competitiedagen, maar ook voor de Voetbalschool Noord (vrijdag en zondag). Ook opent ze ieder zaalseizoen ‘Joke’s Prijzenpaleis’, waardoor elke thuiswedstrijd een feest is.

Rommy Postma

Aan het begin van dit seizoen heeft Rommy de uitdaging aangenomen om als coördinator van de sponsorcommissie aan de slag te gaan. Alhoewel, eigenlijk was er geen sponsorcommissie, maar hier en daar een enthousiaste Waterpoorter die wat regelde. Rommy heeft samen met Rob en Anne Martijn de sponsorcommissie smoel gegeven.

Stemmen maar!
Nu ben jij aan de beurt! De verkiezing van de vrijwilliger van het jaar wordt beslist door jou en alle andere Waterpoortleden. Elk Waterpoortlid mag namelijk één stem uitbrengen op zijn/haar favoriete vrijwilliger van het seizoen 2011-2012. Alle stemmen samen bepalen welke vrijwilliger door het bestuur wordt uitgeroepen tot “vrijwilliger van het jaar”.

Hoe kun je stemmen?
Je kunt je stem uitbrengen op verschillende manieren:
1. Website: Ga naar www.waterpoort-sneek.nl en breng je stem uit via het speciale stemformulier.
2. E-mail: Breng je stem uit door een e-mail te sturen naar emerianna@waterpoort-sneek.nl met daarin de naam van de vrijwilliger die volgens jou de verkiezing moet winnen.
3. Per post: Stuur een briefje met de naam van de door jou gekozen vrijwilliger naar de vereniging, Kerkhoflaan 28, 8602 TX Sneek.

Je hebt tot en met vrijdag 1 juni 2012, 18.00 uur de tijd om jouw stem uit te brengen op de genomineerden. De uitslag wordt tijdens de seizoensafsluiting op zaterdagavond 2 juni 2012 door het bestuur bekendgemaakt.

Naar het stemformulier

2012-06-01T23:25:39+00:00 29 mei, 2012|Verenigingsberichten|