Zomers Schoolkorfbaltoernooi

Zomers Schoolkorfbaltoernooi

Het was om te beginnen een prachtige zomerse dag. Er werd fanatiek, maar met veel plezier gestreden om de bekers. En de vele emmers water op het veld zorgden voor enige verkoeling.

Er deden dit jaar 6 scholen mee aan het toernooi; de Zwetteschool, De Wyken, Oudvaart, SBO Sneek en de J. Post allemaal uit Sneek en de Kogge uit IJlst. Het toernooi is bedoeld voor de groepen 4, 5 en 6. Het publiek dat in groten getale aanwezig was moedigde enthousiast alle teams aan. Wat het toernooi mede tot een succes maakt is dat er verdedigd mag worden geschoten en bij de groepen 4 wordt er ook nog gebruik gemaakt van extra grote manden. Er zijn dan ook zeer veel doelpunten gemaakt, ruim 400!
De bekers gingen dit jaar bij groep 4 (1e en 2e prijs) naar de J. Post, in de kruisfinales vielen helaas de Zwetteschool en de Oudvaart net buiten de prijzen. De groepen 5 en 6 streden in 1 poule op de bekers, hierbij was de eerste prijs voor de Oudvaart en de 2e prijs wederom voor de J. Post (zij waren vertegenwoordigd met maar liefst 4 teams verdeeld over het toernooi). Het toernooi al jaren georganiseerd door de jeugdcommissie verliep, mede door de inzet van een aantal vrijwilligers, fantastisch, een ieder bedankt hiervoor.

– Jeugdcommissie

2012-05-31T10:11:15+00:00 29 mei, 2012|Nieuwsberichten|